Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2011 22:36 - Българските избиратели: Докога ще е това пиянство
Автор: kpandjarova Категория: Политика   
Прочетен: 4680 Коментари: 17 Гласове:
2

Последна промяна: 18.01.2011 15:17



Имат думата избирателите от Стара Загора

Двадесет години “преход”….?!    Към… Същото!

Двадесет години “реформи”….?! На…    Нищото!

Двадесет години обещания…..?! От…     Същите!

Двадесет години надежда….?!     За…      Нещото!

Двадесет години чакане …..?!      За…      Нищото!

Двадесет години избори….?!        Без   … избор!!!

Двадесет години “гласуване”…?! Като на…хазарт!!!
 СЛЕД ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ…..вече и една,

                       ПАК Е СЪЩОТО И ПАК СА СЪЩИТЕ!!!

Един вожд, една партия и…“ченгета” със самочувствие на недосегаеми, които брутално и безцеремонно демонстрират, че цялата държавна власт нито произтича, нито се осъществява от народа; че държавата не принадлежи на българските граждани; че наложената политическа и избирателна система произвеждат власт, която не е нито по волята, нито за интересите на народа;

че исконното човешко и гражданско право на избор е само хазарт, в който ние българските граждани /избирателите/ мълчеливо и безропотно можем единствено - да даваме или продаваме своя глас за вече избраното от властващите!

А преди двадесет години, даже и една,  обещаваха ПРОМЯНА!!!

Обещаваха  ДЕМОКРАЦИЯ!!! 

Обещаваха  прозрачност, открито управление, справедливост и благоденствие”;
ОБЕЩАВАХА И…”ИСКАХА” ВЛАСТ!!!

И НИЕ …”ДАВАХМЕ” ВЛАСТ с надеждата:

Да бъде “Времето наше”;

Да има “Сполука за България”;

Да дойде “Новото време”;
Да сме в НАТО и Европейския съюз…
Дадохме  ВЛАСТ: на Филип,  на Жан и на  Иван,  

                                 на Симеон, на Сергей и на Доган..!
                                 А днес и на Бойко!
            И…  КАКВО? ДАВАХМЕ  ВЛАСТ  И  ЧАКАХМЕ!

                                        ЧАКАХМЕ  И  М Ъ Л Ч А Х М Е!!!
Ликвидираха българското селско стопанство! МЪЛЧАХМЕ!

Унищожаваха горите и горската промишленост! МЪЛЧАХМЕ!

Продаваха земята ни на чужди граждани и държави! МЪЛЧАХМЕ!

Предоставяха свещената българска земя и нейните богатства за благото на чужди народи и държави! МЪЛЧАХМЕ!

Разгромяваха българското машиностроене, военно-промишленото производство, производството на електроника, енергетиката и хранително-вкусовата промишленост! МЪЛЧАХМЕ!

Наложиха хаос в банковата ни система и ограбиха парите на народа!  МЪЛЧАХМЕ!

Предателски предоставяха територията на България и българската армия за постигане на чужди военни, икономически и политически интереси, а националната сигурност и суверенитета на държавата в пълна зависимост от тези интереси! МЪЛЧАХМЕ!

Принудиха младите хора да напуснат България и да търсят правото си на труд и реализация в чужди държави! МЪЛЧАХМЕ!

Днес когато сме равноправен член на Европейския съюз, цената на труда на българина в България е десетки пъти по-ниска в сравнение с тази на европееца - СРАМНО Е, но… МЪЛЧИМ!

Днес повече от половината млади, работоспособни и здрави българи  са без работа и постоянни доходи и не създават семейства главно поради икономическа обреченост! МЪЛЧИМ!

Предизвикаха фатален за българите демографски срив – СТРАШНО Е, но МЪЛЧИМ!
Сториха така, щото днес в България:

-  да се шири бедност, отчаяние, апатия, несигурност и необуздана, жестока престъпност -  МЪЛЧИМ!

-  да нямаме гарантирано право на живот и достойнство, право на здраве и спокойни старини - пак МЪЛЧИМ!

-   да нямаме сигурност, нито в собствената си държава, нито в собствения си дом – УЖАСНО Е , НО  МЪЛЧИМ!

Убиват децата ни! МЪЛЧИМ!

Правят децата ни неграмотни! МЪЛЧИМ!

Подслушват ни със СРС-та! МЪЛЧИМ!

Организираната престъпност и корупцията са в своя апогей! МЪЛЧИМ!

Направиха ни чужденци в собствената си държава! МЪЛЧИМ!
За 21 години външният дълг на България нарасна с пъти! МЪЛЧИМ!

За 21 години валутен борд и финансово-икономически диктат, България е под пълна икономическа и политическа зависимост от външни фактори! МЪЛЧИМ!

За срам и позор продадоха България за един лев!!! НИЕ пак МЪЛЧИМ!!!

Бедността на българите и в икономически и в духовен аспект непрекъснато катастрофално се задълбочава!  НО…ТЪРПИМ и МЪЛЧИМ!!!

Още по-лошото, БЪЛГАРИНЪТ вече НЯМА МЕЧТИ! ОБАЧЕ, НИЕ  МЪЛЧИМ!!!

Двадесет и една години  преднамерено ни разделят и противопоставят посредством измислени партийно-идеологически и етнически модели с разните му там партийни ЕООД –та и ни лишават от основни конституционни, граждански и човешки права! ТЪРПИМ И МЪЛЧИМ!   

 

 

 

 

        Днес Ние, гражданите на България  нямаме и никога не сме имали  реални избирателни права!  Дори нямаме право на мнение! За двадесет и една години в България не е проведено нито едно всенародно обсъждане, нито едно допитване до народа, нито един референдум! МЪЛЧИМ!

 

 

        В продължение на 21 години елита на управляващите политически партии в България, самопровъзгласил се за “политическа класа” направи всичко възможно и си присвои изключителното право безконтролно да формира и осъществява цялата власт в държавата, съобразно собствените си идеологически, икономически, корпоративни и тясно партийни интереси, да нарушава Конституцията, грубо и безцеремонно да  потъпкват  народния суверенитет, човешките ни и избирателни права, да се отнасят към нас, избирателите, суверена в българската държава, като към безлична маса от хора наричайки ни пренебрежително “гласоподаватели”, “електорат”, “електорални единици”..!    НИЕ МЪЛЧИМ !!!

 

          Превърнаха ИЗБОРИТЕ  в хазарт!  МЪЛЧИМ!

 

          Нещо повече, Върховната законодателна институция на българското общество /Народното събрание/, вместо работеща институция на демократизма, на народовластието, на гражданите, преднамерено стана придатък и инструмент в ръцете на  олигархия за реализиране на собствените й интереси. В инструмент за потисничество, корупция и безконтролно властване! Законодателството и държавната власт, вместо да се осъществяват в интерес на България и нейните граждани, целенасочено обслужват интересите на чужди икономически и политически субекти. Узурпирала целият властови ресурс в държавата, управляващата политическата класа затлачи демократичното развитие на българското общество и наложи диктатура на олигархична основа. Фактически “изборът на народа” е изборът на олигархията.  ТЪРПИМ и МЪЛЧИМ!!!

           И днес  “ИЗБОРЪТ” на гражданите на България, е изборът на властващите! Изборът на Бойко!!!

Така е уважаеми български избирателю.

Ако БОЙКОВАТА ОБЕЩАНА ПРОМЯНА е “новия” Избирателен кодекс значи  тя ще е  както според народната мъдрост:“Пременил се Бойко, натъкмил се Бойко  – погледнал се… пак си е Бойко”!  
Очевидно, ФИЛОСОФИЯТА  на “новия”избирателен кодекс с нищо не се различава от философията на досега действуващите “избирателни закони”:

Първо,  защото “избирателния кодекс”  не е за радикални промени, а за повърхностна незначителна козметика както на политическата така и на избирателната система, за утвърждаване и по-нататъшно укрепване властовите позиции на наложения партийно-политически модел / модела на политическите ЕООД – та/, на властващите ДНЕС субекти.
Второ, “реформирана” така избирателната система  пак ще ражда това, което е раждала до сега – безразличие, апатия, ниска обществено-политическа и избирателна активност. Тя не осигурява свободен и осъзнато ангажиран избор, а гласуване за вече избраното от власт имащите.

 

 

 

 

 

 

 

           Не веднаж сме декларирали, че грубо се нарушава чл.6 на българската Конституция, който не допуска привилегии или ограничаване на права включително и по политическа или партийна принадлежност! Въпреки, че  текста на този конституционен член е вмъкнат дословно в кодекса , на практика  безапелационно се осигуряват, НЕ, гарантират се, привилегии за партиите!

 

 

 

 

 

 

Нещо повече за една конкретна партия – тази която е на власт и е автор на този така наречен кодекс, като още повече се ограничават правата на  гражданите и свободните граждански формации!
           Ако действително депутатите на Бойко Борисов, а и не само те, бяха радетели за промяна в политическия модел, радетели за демокрация, то непременно трябваше да са дълбоко убедени и да се съобразяват с това, че единствено народът е, този който дава власт и никой не може да се поставя над НЕГО, че без участието и съгласието на целият български народ не може да се решава съдбата и бъдещето на БЪЛГАРИЯ. Със сигурност нито те, нито Борисов  са убедени, защото и те както прежде властващите не желаят да питат народа! Да се съобразяват с неговите интереси, с неговата воля!
           И сега, както винаги правилата на избора се определят и налагат от тези, които са на власт и искат власт! А тези, които следва да избират и единствено дават власт, нямат думата! Преднамерено се лишават избирателите от право да участвуват пряко, както в определянето на правилата за даване на вота, така и за активно участие в организирането, провеждането и контрола на изборния процес!          

 

 

          И сега привилигировано се предоставя изключителното право за това, единствено на тези, които са на власт и отново искат властта! По точно казано, избирателите се задъжяват да избират по правилата на тези, които искат непременно да бъдат избрани!?А тава е диктат! ТОВА Е ДИКТАТУРА!

           ДИКТАТУРА за която задължително  се “гласува” 99.99 %

             ПАК Е СЪЩОТО И ПАК СА СЪЩИТЕ!!!

 А НИЕ, българските граждани, ИЗБИРАТЕЛИТЕ, СУВЕРЕНА в българската държава ПАК …и ПАК… и ПАК…, за кой ли път мълчаливи, равнодушни, робски смирени и търпеливи,  чакаме за да “гласуваме” по сътворения от властващите днес “избирателен кодекс”! ЧАКАМЕ  месията, който с гръмки и възвишени обещания отново ще дойде на бял кон за да ни поднесе на тепсия мечтаната  свобода и благоденствия!!! ДО КОТА???
         
Изминалите години след 1989 – та  доказаха порочността и безпереспективността на партийно-идеологическата система на управление на обществото. Епохата на нейното господство е епоха на диктатура, демагогия, пладнешки грабежи и нищета. Епоха, в която демокрацията /народовластието/ само се декларира, а властта се осъществява ОТ и ВЪВ интерес на определени партийно-политически и икономически групировки.
          
Няма и не може да има друго определение за разрухата в икономиката, за социалната нищета и духовния упадък, за липсата на държавност, за неспособността и нежеланието на държавните институции да се справят с престъпността, за растящата несигурност и увеличаващия се брой на имигриращите от България, за потъпканите конституционни, граждански и човешки права на българите, за отнетият държавен и народен суверенитет, освен НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!

          Няма и неможе да бъде наречено друго това  МЪЛЧАНИЕ, това РАВНОДУШИЕ, това ТЪРПЕНИЕ, това ПРИМИРЕНИЕ, това БЕЗДЕЙСТВИЕ освен “ПИЯНСТВО”! Пиянство, при което и тялото, и волята, и съзнанието са живи, но не са в състояние да действуват въпреки надвисналата пропаст, въпреки нуждата  за оцеляване! Пиянство, при което стоиш, не помръдваш и чакаш някой да дойде, да те хване за ръцете и да те поведе!

ДО КОГА ЩЕ Е ТОВА ПИЯНСТВО!!! 

ПИЯНСТВО НА ЕДИН ЦЯЛ НАРОД!!!

МОЖЕ БИ ДО ТОГАВА ДО КОГАТО НАБЕРЕМ КУРАЖ ЗА ДА ИЗКРЕЩИМ:

ДА СИ ВЪРНЕМ ВЛАСТТА НА ГРАЖДАНИТЕ!

 

 

 

 Марин Станев - Председател на СЪЮЗ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ

Стара Загора
16 януари, 2011 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. petgen - БЪЛГАРИЯ
18.01.2011 09:19
Двадесет години “преход”….?! Към… Същото!

Двадесет години “реформи”….?! На… Нищото!

Двадесет години обещания…..?! От… Същите!

Двадесет години надежда….?! За… Нещото!

Двадесет години чакане …..?! За… Нищото!
Двадесет години избори….?! Без … избор!!!

Двадесет години “гласуване”…?! Като на…хазарт!!!
цитирай
2. petgen - Това е есенцията на текста ти. Си...
18.01.2011 09:20
Това е есенцията на текста ти. Синтезиран, великолепен, истинен!
цитирай
3. pagan - Какъв е този "Съюз на избирателите"?
18.01.2011 15:37
Ха- ха- ха! Как може да има такъв "съюз"?!!!! Освен, ако не е "Съюз за манипулиране на избирателите", няма никакъв смисъл! Или "съюз" на вече манипулираните избиратели- олигофрени!- Ха- ха- ха! Нещо като "Организиране на ентусиазЪма"(поставяне на клакьори в митинга, или внедряване на агенти в бившето СДС)!"Основаване на традиции"(комунистически- полагане от всички младоженци на венци на "Братската могила")! "Комисия по самозадоволяването", "Икономиката- икономична,-дело на всеки! "Да живеЙ международното положение"! Ха- ха- ха- ха! Значи "Да умреш от смях" не било метафора, а жива истина! Ха- ха- ха- ха!!!!
цитирай
4. kpandjarova - Свържете се с автора на материала и ...
18.01.2011 20:58
Свържете се с автора на материала и ще научите повече.А ако намеквате за принадлежността ми към някаква политическа формация в България-правите грешка.
цитирай
5. kpandjarova - petgen - Това е есенцията на текста ти. Си...
18.01.2011 21:02
Точно и заради това го публикувах.Настръхнах когато го прочетох.За голямо съжаление не е мой текст,въпреки,че мисля по подобен начин .Благодаря ти ,че намина ,а също и за мнението.
цитирай
6. pagan - "Съюз на избирателите"
19.01.2011 01:55
Може би това е "Съюз на народа"! Или "Народ на Съюза"! Имам един въпрос!-
Къде беше този "съюз" по времето на "Лукановата зима", на Виденовата инфлация, на "тройната коалиция"? А?! Защо ТОЧНО СЕГА?! Ще ти кажа- Защото Бойко им отряза крилцата! И заплашва да ги отреже докрай! Защо Костов, когато имаше ПЪЛНО БОЛШИНСТВО не извади досиетата?! Защото е ЧЕРВЕН! И беше внедрен в СДС за да го разцепи! Както и стана. Само споменавам някои ФАКТИ
не искам да влизам в спор, защото съм бил СВИДЕТЕЛ на много от събитията и
ЗНАМ какво говоря! Бил съм и репресиран и.т.н. и т.н. Не съм "фен" на Бойко, но досега само той прави нещо! В библията пише:-"По делата ще ги познаете"
Затова е този рев! Поздрави!
цитирай
7. pagan - Я! Коментарът ми "изчезна"
19.01.2011 02:00
Това означава, че комунистите, както имат "СРС"-та, така и хакери! Нищо чудно!
цитирай
8. pagan - ОП!
19.01.2011 02:01
Пак се "появи"
цитирай
9. pagan - Бас държа,
19.01.2011 02:03
че този "съюз" е на "истинските", т.е.заблудените и все още "вярващи" в "светлото бъдеще на комунизма"
цитирай
10. kpandjarova - Може би това е "Съюз на наро...
19.01.2011 19:37
pagan написа:
Може би това е "Съюз на народа"! Или "Народ на Съюза"! Имам един въпрос!-
Къде беше този "съюз" по времето на "Лукановата зима", на Виденовата инфлация, на "тройната коалиция"? А?! Защо ТОЧНО СЕГА?! Ще ти кажа- Защото Бойко им отряза крилцата! И заплашва да ги отреже докрай! Защо Костов, когато имаше ПЪЛНО БОЛШИНСТВО не извади досиетата?! Защото е ЧЕРВЕН! И беше внедрен в СДС за да го разцепи! Както и стана. Само споменавам някои ФАКТИ
не искам да влизам в спор, защото съм бил СВИДЕТЕЛ на много от събитията и
ЗНАМ какво говоря! Бил съм и репресиран и.т.н. и т.н. Не съм "фен" на Бойко, но досега само той прави нещо! В библията пише:-"По делата ще ги познаете"
Затова е този рев! Поздрави!

А къде бяхте Вие през всичките тези години,за които пишете?С какво помогнахте този глас да се извиси по-рано?Да,разбрах,бил сте свидетел.А повярвайте ми,има и такива,които ,докато вие сте били "свидетел" са се борили по същия начин като автора на този "вик',с тази разлика,че Вас,като репресиран са ви оставили в България и пишете всичко това,а някои ,като мен за навън.защото отказах да бъда "Свидетел",а нещичко се опитах да направя.тогава,преди повече от десет години нямаше кой да ме посъветва да заема същата позиция на "свидетел" и да оцелявам там.А вярвах,че има демокрация, и че аз,гражданинът имам права и свободи и ги отстоявах.Докато всички онези,които вие изброихте по-горе не ми показаха недвусмислено,че демокрацията по европейски е престъпление в България и бъркам "новите демони" с истинските демократи.И сега се възмущавате,че някой е намерил сили да изохка.А не ви ли е минавало през ум,че ние виждаме светлината от една умряла звезда хиляди години след смъртта и.Слезте долу на земята и повярвайте,че вече наистина има хора,които не мълчат.Кое в случая ви се струва толкова странно и достойно за напдки и обиди?Какво съветвате Вие,"свидетелят"?Трябва да ви е ясно,че все повече хора ще надигат глас-било индивидуално,било граждански организации.
цитирай
11. kpandjarova - до pagan
19.01.2011 19:45
Въпрос на време е този цирк да свърши-скандали,ограбване,СРС-та,унижения пред света.Въпрос на време е да се появи истинска алтернатива на това управление,на тази политическа гнус,която ни върна със столетия назад.И ако говоря за алтернатива,имам предвид,че не можеш цял живот да лъжеш и грабиш суверена на своята власт.Идва ден,в който сервитьорът със сметката идва и трябва да се плаща.Ако сте истински чувствителен,ще оцените какво става в момента.За пореден път се опитват да тласнат народа да им осигурява властта.Но сега не е момента.Не съм от ГЕРБ,но смятам,че в момента ГЕРБ е по-малкото зло.Кой да дойде -БСП и всичките и изчадия ли?Кои са те?Ако имате спомени,напишете списък с управлявалите последните 20 години,БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!И не търсете провокатори в искрения стон и страдание на хора, погребали 20 години от живота си и този на децата си в чакане на "демокрацията".
цитирай
12. анонимен - Автора на материала
21.01.2011 08:16
Все пак благодаря за това, че обсъждате написаното! Жялкото, е че не се задълбочавате в същността, във философията, в истинността на написаното.Жялкото е, че подхода ви към такъв начин на мислене е същият както преди десетилетия...жялко! Що се от нася за това какъв е този съюз на избирателите вижте повече на www.izbirateli.dir.bg или просто потърсете "Съюз на българските избиратели"
Какъвто народа, такива властничите!!!
цитирай
13. kpandjarova - 12. анонимен - Автора на материала
22.01.2011 01:40
Така и не разбирам кое е неясното в материала.Знам за този съюз на избирателите достатъчно.Ако не съществувваше,този материал би бил манипулация от моя страна.А и не виждам какво повече да добава като коментар към едно ясно послание,в което някои съзират едва ли не желание за реставрация на едновремешни табиети.Нека всеки ,четящ това да се запита дали поне един път под руша в банята не е мислил с подобен гняв и болка.А не е ли така?
цитирай
14. pagan - До kpandjarova
22.01.2011 06:58
Или сте "Костовист", или сте силно заблудена, (което е едно и също), Още на първите избори бях главен организатор на район, и на собствени разноски с такси разнасях и продавах "Комунизмът "на Ж.Желев, и други материали. Баща ми пък е бил в "Белене", Имуществото на дядовците ми беше национализирано, и т.н. Бях на 3 (три) години и си мислех, че света е черно- бял, комунистите са "добрите, а другите са "лошите". После разбрах, че баща ми, (който беше добър,
но не комунист), е бил на лагер, когато аз съм питал:-Къде си ми е милият си ми татко"? Когато се върна, го запитах:- Татко бе, ти не си комунист,- фашист ли си"? Той ми каза:- Не, моето момче, аз съм демократ! Още тогава усетих, че
в палитрата има и "сиво", и повече никога не повярвах за секунда на комунистите и тяхната пропаганда! И от крехка възраст се научих, да МИСЛЯ! С това отговарям на въпроса, дали съм бил "свидетел". Чудно ми е, как така са ви пуснали "навън", като на цялата ми рода не даваха "открит лист" да ДОБЛИЖИМ границата! И каква борба сте водили там! Аз присъствах в "Града на
истината", а участвах в организирането на втория, продавах вестник "Демокрация (без печалба, по 200 бр. на ден! А Вие?! Знам, как Костов влезна в зелената партия, и кътните му зъби! Попитайте го какво търсеха неговите министри Бонев и Бакърджиев, (които той после смени и не обясни защо!), на т.нар."Ривиера", на една маса с Чорни, покойния Кюлев, и т.н, на рождения ден на Лора Видинлиева! В кварталния клуб, познавам всички ""Костовисти"- това бяха доносниците на квартала, от които всички се пазеха! Според лелята на Костов (дадено пред Кеворкян), "Костов мразеше комунистите, защото не го приеха в БКП"!-всичко това са мои ЛИЧНИ наблюдения! А за биографията му, съм чел доста, от хора, които познавам, и на които варвам! Ходех и всяка сряда на събрания и знам как управляваше Костов! Знам, и защо ДСБ гласуваха "въздържал се", на вчерашните избори,-Защото Костов си плете кошницата! НЕГОВАТА! Така, че съм доста по- наясно от Вас!
цитирай
15. анонимен - Към автора
22.01.2011 12:58
Много ми хареса поста, бих искал да се свържете с мен на e-mail: rex.caelum@gmail.com за да обсъдим една идея.
цитирай
16. анонимен - Към всички които реват за демокрация
22.01.2011 13:11
Швейцария е федеративна парламентарна република, като всеки кантон има свое правителство, парламент и конституция. Законодателната власт се състои от Федерално събрание с две равноправни палати - Национален съвет от 200 депутати, избирани на всеки четири години, и Съвет на кантоните. Федералният съвет е органът на изпълнителната власт, избиран на всеки 4 години, но ако всеки един от седемте федерални съветника в него има желание, мандатът му може да бъде продължен. Всяка година от Съвета се избира президент на Конфедерацията по принципа на старшинството, длъжност, която реално не дава особена власт над останалите, а е чисто протоколна. Щвейцария се слави още с пряката си демокрация на управление. Поне няколко избора се провеждат в рамките на една година , под формата на допитване за приемане или отхвърляне на особено важни за страната позиции в национален или международен план.

Смятам че няма място за сравнение между българската анархия и Швейцарската демокрация.
цитирай
17. анонимен - Швейцарците са "самодисциплинирани",
22.01.2011 16:31
докато ние чакаме някой друг, (напр.комунист) да ни дисциплинира. В първия случай дисциплината служи на човека, във втория,- човек служи на ВЪНШНАТА дисциплина. Не напразно швейцарците са били личната гвардия на римските императори и днес на папата! Защото са верни на дадената дума, честни, дисциплинирани. Ние чакаме само да получим! Пари, свобода, апартамент, всичко! Няма власт над онази глава, която е готова да се отдели от рамената си, зарад нея! Само, че ние сме страхливи, мързеливи, и избягваме да носим отговорност дори за себе си! Щото е трудно и опасно! Животните, малките деца
дават сигнал, когато са гладни! За нас, обаче ни е "под достойнството да илезем на улицата и да протестираме! А ако излезем, се поддаваме на манипулации,
"разводняваме" се, защото не сме свикнали да мислим точно, конкретно и ясно!
Защото и ние не знаем какво искаме! Защото не сме свикнали да мислим въобще!
Какво беше това с протеста за по- дълга ваканция на учениците?!- Протест срещу учението?! Срещу какво? Това е най- тъпия протест за който съм чувал!
Къде бяха родителите? Поддържат мързела на децатаси?! Протестираме за каквото трябва и не трябва! Когато трябва и не трябва! В Криза за пари, в учебно време за ваканция? Сигурно ако излезе закон против срането, вместо да отидем в тоалетната, ще излезем на улицата, пред народното събрание, министерския съвет! Който не може да МИСЛИ, друг мисли вместо него, той се ОПЛАКВА!

цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031